Vi anställer!

Behörig Lärare inom småbarnspedagogik/Barnträdgårdslärare på deltid/heltid.

Garantiföreningen för Mattby Svenska Lekskola söker en behörig Lärare inom Småbarnspedagogik/ Barnträdgårdslärare till sin hemtrevliga lekskola för en deltids-/heltidstjänst.

Atmosfären i lekskolan är varm och trygg. Såväl barnens, som personalens välbefinnande tas i betraktande och gruppdynamiken och de enskilda individernas behov står i centrum för hela verksamheten.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med lekskolans ansvarsperson samt föreningens styrelse i allt som berör lekskolans verksamhet och utformningen av denna. Du får möjlighet att använda din yrkesskicklighet när du tillsammans med ditt arbetsteam får ta del av planeringen av verksamheten samt vara med och utveckla den.

Vi förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt lämplig utbildning som ger behörighet för arbete inom småbarnspedagogiken. Vi värdesätter tidigare erfarenheter inom branschen, god förmåga att samarbeta och arbeta i team, flexibilitet, ett positivt sinne och framför allt att du bjuder på dig själv och aktivt vill umgås med barnen under lekisdagen.

Tjänsten börjar 1.8.2020 och platsen tillsätts genast då vi hittat en lämplig kandidat.

Ansökningar med löneanspråk (€/timme) skickas till styrelsens ordförande som även svarar på frågor:

Linda Appelqvist
linda.appelqvist@gmail.com