Blev du intresserad?

Vi tar emot ansökningar under februari och mars månad. Fyll i och skicka den elektroniska ansökan nedan. Besked får du per e-post under vecka 16. Försenade ansökningar beaktas efter att barninvalet har skett om inte gruppen har fyllts.

Läsåret 2020-2021 kostar eftisplatsen 229 euro per månad. Verksamheten är privat och finansieringen sker via föreningen som ansöker om understöd från olika stiftelser och fonder. Under verksamhetsåret följer vi skolans terminer och lov. Du kan också höra dej för om lediga platser mitt i terminen.

Har du frågor?

Då passar det bra att ringa oss eftisledare klockan 12.00-17.00.

Dessutom håller vi ÖPPET HUS för barn och vuxna tisdagen den 3.3.2020 klockan 17.00-18.00. Hjärtligt välkomna till Havsstugan då!

OM du hellre vill skriva ut din ansökan så passar det bra att hämta den till oss i personalen, under Öppet hus tillfället eller någon annan dag.

Lättast hittar du oss på vår egen gård bredvid Havsstugan mellan klockan 16.15 och 16.45.

Var god och observera att denna förbindelse inte är säkrad. Blanketten kan även skrivas ut.

Barnets namn

Förnamn *
Efternamn *
Tilltalsnamn
Modersmål *
Adress *
Postanstalt *
Postnummer *
Skola *
Årskurs *

Vårdnadshavare 1
Förnamn *
Efternamn *
E-post *
Vårdnadshavare 2
Förnamn
Efternamn
Har någon av era barn gått i föreningens lekskola eller eftis?
Eventuella allergier eller specialbehov / Fria kommentarer om barnet

Kommentarer inaktiverade.