Blev du intresserad?

Vi tar emot ansökningar under februari och mars månad. Fyll i och skicka den elektroniska ansökan nedan. Besked får du per e-post under vecka 16. Försenade ansökningar beaktas efter att barninvalet har skett om inte gruppen har fyllts.

Läsåret 2019-2020 kostar eftisplatsen 229 euro per månad. Verksamheten är privat och finansieringen sker via föreningen som ansöker om understöd från olika stiftelser och fonder. Under verksamhetsåret följer vi skolans terminer och lov. Du kan också höra dej för om lediga platser mitt i terminen.

Har du frågor?

Då passar det bra att ringa oss eftisledare mellan klockan 11:30 och 17:00.

Dessutom håller vi ÖPPET HUS tisdagen den 5.3.2019 mellan 17:00 och 18:00. Hjärtligt välkommen!

Var god och observera att denna förbindelse inte är säkrad. Blanketten kan skrivas ut och postas till oss eller så kan den också droppas in i vår postlåda vid vår dörr.
Adressen hittar du längst ner på denna sida.

Barnets namn

Förnamn *
Efternamn *
Tilltalsnamn
Modersmål *
Adress *
Postanstalt *
Postnummer *
Skola *
Årskurs *

Vårdnadshavare 1
Förnamn *
Efternamn *
E-post *
Vårdnadshavare 2
Förnamn
Efternamn
Har någon av era barn gått i föreningens lekskola eller eftis?
Eventuella allergier eller specialbehov / Fria kommentarer om barnet

Kommentarer inaktiverade.